RomânăEnglish
  HOME ACCOUNT SETTINGS SEARCH MEMBER LIST INVITE TOP PATIMI MESSAGES HELP CHAT FORUM SIGN UP    
Members Login
Username:
Password:
Keep me logged in
Sign Up...
Forgot Your Password...


Forum
valentin81: Nu te indragosti sau crede ca esti indragostit doar pentru ca nu te mai regasesti pe tine. Identitatea ta nu este sa ajungi jumatatea cuiva, ci este sa ramai tu insati. Nu brava ca esti cel mai intelept, nu cere asta nici partenerului pe care vrei sa-l intalnesti. Nu ai nevoie sa faci pe plac tuturor dorintelor sale si nici sa uiti cine esti. Pastrarea hobby-urilor si intereselor tale cu siguranta te vor face mult mai interesant decat mulajul fals si meschin pe care partenerul tau il va descoperi inainte sa ajunga la tine. Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine, nu imaginea proiectata de tine. »
ovidiumihai: Fantezia este un gen de fictiune care utilizeaza frecvent magia și alte fenomene supranaturale ca un element de complot primar sau ca o setare. Multe fantezii au loc in lumi imaginare in care personaje magice iau parte la actiuni comune. Fantezia este un fel de science-fiction in care speranta devine o boala care duce la diverse teme de fictiune speculativa. »
gore23: Imi place sa fac mult sex... sunt nimfoman cred... sunt din satu mare am 23 de ani :-* »
ianis31: Este sexul pe bani mereu prostitutie? Daca ii cumperi unei femei flori sau bomboane in speranta ca te culci cu ea, sau o femeie pregateste cina in speranta aceluiasi lucru, nu este prostitutie. Chiar daca un barbat ofera un cadou unei femeie pentru ca el se asteapta sau spera la mai mult, tot nu e prostitutie. Deci, exista o multime de cazuri in care oamenii isi cheltuie banii pentru a obtine sex, dar care nu este prostitutie. Este o nevoie disperata de atentie si o cautare evidenta a lipsei de care au nevoie. »
Adelina_: :arrow: aici nu este Storepedia sa cautam obiecte de design interior, aici cautam sentimente si comunicare nu barbati decoratiuni sa-i tinem prin casa. daca vreti obiecte de decor mergeti pe storepedia.ro, daca vreti o viata si un partener de viata terminati cu mesajele de tip mobilier. noi nu suntem obiecte de uz casnic »
Profile: DragosCtin
Views: 107
Last login: 16 april, hour 17:43

click pentru a mari
DragosCtin

Male , 22 years old
Looking for: Female 18 - 50 years
5
Romania
Relationship type:
N/A
Note
0.00 from 0 votes

Zodiac
Săgetător

Views
91 views from visitors
2 views from Anca
2 views from darkqueen
2 views from MoniK69
2 views from julianne
2 views from eliska
2 views from Thai
2 views from deea27
2 views from natt1984
Marital status
»
Single
Children
»
Some day
Alcohol
»
Don't drink alcohol
Smoking
»
Don't smoke
Education
»
Faculty

You must be registered for view description and contact date.

If you don't have account click here
     
About Myself
»
Appearance
»
Wish to find
»
Tags :  Male Search  Female »  Romania » 
Matrimoniale Zimnicea TeleormanMatrimoniale Beresti GalatiMatrimoniale Nucet BihorMatrimoniale Baia de Arama MehedintiMatrimoniale Aninoasa HunedoaraMatrimoniale Geoagiu HunedoaraForum matrimonialeMatrimoniale Targu Carbunesti GorjMatrimoniale CanadaMatrimoniale Rovinari Gorj
  Online:3171 visitors (100 members- view online list)
This dating, friends, relationships site content is protected by intellectual property laws! All rights reserved. © 2007 PATIMI.RO
0.060