RomânăEnglish
  HOME ACCOUNT SETTINGS SEARCH MEMBER LIST INVITE TOP PATIMI MESSAGES HELP CHAT FORUM SIGN UP    
Members Login
Username:
Password:
Keep me logged in
Sign Up...
Forgot Your Password...


Forum
valentin81: Nu te indragosti sau crede ca esti indragostit doar pentru ca nu te mai regasesti pe tine. Identitatea ta nu este sa ajungi jumatatea cuiva, ci este sa ramai tu insati. Nu brava ca esti cel mai intelept, nu cere asta nici partenerului pe care vrei sa-l intalnesti. Nu ai nevoie sa faci pe plac tuturor dorintelor sale si nici sa uiti cine esti. Pastrarea hobby-urilor si intereselor tale cu siguranta te vor face mult mai interesant decat mulajul fals si meschin pe care partenerul tau il va descoperi inainte sa ajunga la tine. Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine, nu imaginea proiectata de tine. »
ovidiumihai: Fantezia este un gen de fictiune care utilizeaza frecvent magia și alte fenomene supranaturale ca un element de complot primar sau ca o setare. Multe fantezii au loc in lumi imaginare in care personaje magice iau parte la actiuni comune. Fantezia este un fel de science-fiction in care speranta devine o boala care duce la diverse teme de fictiune speculativa. »
gore23: Imi place sa fac mult sex... sunt nimfoman cred... sunt din satu mare am 23 de ani :-* »
ianis31: Este sexul pe bani mereu prostitutie? Daca ii cumperi unei femei flori sau bomboane in speranta ca te culci cu ea, sau o femeie pregateste cina in speranta aceluiasi lucru, nu este prostitutie. Chiar daca un barbat ofera un cadou unei femeie pentru ca el se asteapta sau spera la mai mult, tot nu e prostitutie. Deci, exista o multime de cazuri in care oamenii isi cheltuie banii pentru a obtine sex, dar care nu este prostitutie. Este o nevoie disperata de atentie si o cautare evidenta a lipsei de care au nevoie. »
Adelina_: :arrow: aici nu este Storepedia sa cautam obiecte de design interior, aici cautam sentimente si comunicare nu barbati decoratiuni sa-i tinem prin casa. daca vreti obiecte de decor mergeti pe storepedia.ro, daca vreti o viata si un partener de viata terminati cu mesajele de tip mobilier. noi nu suntem obiecte de uz casnic »
Profile: nikol19
Views: 1553
Last login: 19 september, hour 18:27
Motto: "never say never"

click pentru a mari
nikol19

Female , 22 years old
Looking for: Male 19 - 24 years
Baia de Aries, Romania
Relationship type:
Long relation
Note
8.82 from 39 votes

Zodiac
Taur

Views
1067 views from visitors
18 views from MariusCanada
15 views from andreygabur
10 views from alexmadethis
9 views from kisses2your2feet
9 views from feel23
8 views from eusunteu1988
8 views from Ionusu
8 views from cristian_2
7 views from cm74
Marital status
»
Divorced
Children
»
Some day
Alcohol
»
Occasionally
Smoking
»
Smoke daily
Education
»
High School

You must be registered for view description and contact date.

If you don't have account click here
Imagini pătimase
1 x 1 x 1 x
     
About Myself
»
Appearance
»
Wish to find
»
Tags :  Female Search  Male »  Romania »  Baia de Aries  » Long relation 
Matrimoniale Hunedoara RomaniaMatrimoniale Cluj RomaniaMatrimoniale MexicMatrimoniale Moinesti BacauMatrimoniale Teleorman RomaniaMatrimoniale Mizil PrahovaMatrimoniale Buftea IlfovMatrimoniale Fieni DambovitaMatrimoniale Faurei BrailaMatrimoniale Baile Govora Valcea
  Online:2133 visitors (77 members- view online list)
This dating, friends, relationships site content is protected by intellectual property laws! All rights reserved. © 2007 PATIMI.RO
0.407