RomânăEnglish
  HOME ACCOUNT SETTINGS SEARCH MEMBER LIST INVITE TOP PATIMI MESSAGES HELP CHAT FORUM SIGN UP    
Members Login
Username:
Password:
Keep me logged in
Sign Up...
Forgot Your Password...


Forum
valentin81: Nu te indragosti sau crede ca esti indragostit doar pentru ca nu te mai regasesti pe tine. Identitatea ta nu este sa ajungi jumatatea cuiva, ci este sa ramai tu insati. Nu brava ca esti cel mai intelept, nu cere asta nici partenerului pe care vrei sa-l intalnesti. Nu ai nevoie sa faci pe plac tuturor dorintelor sale si nici sa uiti cine esti. Pastrarea hobby-urilor si intereselor tale cu siguranta te vor face mult mai interesant decat mulajul fals si meschin pe care partenerul tau il va descoperi inainte sa ajunga la tine. Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine, nu imaginea proiectata de tine. »
ovidiumihai: Fantezia este un gen de fictiune care utilizeaza frecvent magia și alte fenomene supranaturale ca un element de complot primar sau ca o setare. Multe fantezii au loc in lumi imaginare in care personaje magice iau parte la actiuni comune. Fantezia este un fel de science-fiction in care speranta devine o boala care duce la diverse teme de fictiune speculativa. »
gore23: Imi place sa fac mult sex... sunt nimfoman cred... sunt din satu mare am 23 de ani :-* »
ianis31: Este sexul pe bani mereu prostitutie? Daca ii cumperi unei femei flori sau bomboane in speranta ca te culci cu ea, sau o femeie pregateste cina in speranta aceluiasi lucru, nu este prostitutie. Chiar daca un barbat ofera un cadou unei femeie pentru ca el se asteapta sau spera la mai mult, tot nu e prostitutie. Deci, exista o multime de cazuri in care oamenii isi cheltuie banii pentru a obtine sex, dar care nu este prostitutie. Este o nevoie disperata de atentie si o cautare evidenta a lipsei de care au nevoie. »
Adelina_: :arrow: aici nu este Storepedia sa cautam obiecte de design interior, aici cautam sentimente si comunicare nu barbati decoratiuni sa-i tinem prin casa. daca vreti obiecte de decor mergeti pe storepedia.ro, daca vreti o viata si un partener de viata terminati cu mesajele de tip mobilier. noi nu suntem obiecte de uz casnic »
TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA INFORMATIILOR DIN ACEST SITE.
NAVIGAREA IN ACEST SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII
 
 Date de contact:
 
 EDEN MEDIA INTERNATIONAL S.R.L.
 J40/1595/2006
 O.P 83, C.P. 67, Sector 6, Bucuresti
 office@patimi.ro
 tel: 021.318.68.93

Serviciile patimi.ro sunt oferite de catre compania Eden Media International s.r.l. si sunt rezervate persoanelor cu varsta peste 18 ani si presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Acestea pot fi modificate in orice moment, fara notificarea prealabila a utilizatorului. In cazul in care acesta nu este de acord, poate inceta imediat folosirea serviciilor patimi.ro.

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului patimi.ro.

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.
Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:


- termenii si conditiile acestui Acord

- aspectul, optiunile, facilitatile site-ului

Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului patimi.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului patimi.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari

 1. Conditii generale

  Întregul continut al acestui site este proprietatea Eden Media International. Dreptul de autor, marcile înregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului
  Continutul patimi.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, transmis sau înregistrat sub nici o forma. Fotocopierea sau înregistrarea electronica nu pot fi folosite pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil al Eden Media International
  Eden Media International nu îsi asuma nici o responsabilitate privind continutul altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-ul patimi.ro. Eden Media International nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri.
  Administratorii acestui site isi rezerva dreptul de a-si alege membri si poate bloca oricand accesul unui utilizator pe toate caile (numele de utilizator folosit la inscriere, adresa de email folosita la inregistrare, IP-urile folosite de-a lungul timpul pentru vizitarea site-ului). Administratorii nu sunt responsabili daca in urma acestor actiuni, alti utilizatori nu vor putea utiliza serviciile noastre. Aceste masuri sunt extrem de rare si sunt folosite ca forta majora impotriva celor care perturba linistea celorlalti membri, care aduc prejudicii de imagine site-ului sau care pun in dificultate buna functionare a serviciilor acestui site. Utilizatorii blocati pot fi actionati in judecata si sanctionati contraventional conform legilor in vigoare.
 2. Descrierea site-ului

  patimi.ro a realizat si asigura servicii si informatii contra cost tuturor celor care doresc sa se inregistreze. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate
 3. Înregistrare

  Pentru utilizarea serviciilor oferite de site este necesara obtinerea unui "nume de utilizator" si a unei parole. Sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut in formularul de inregistrare al site-ului
  În cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuzam toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului
  Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre site si alte companii. patimi.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu, fara insa a oferi informatii personale de identificare
  Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul total abuziv si contrar bunului simt atrage dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului dumneavoastra si ne rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Asemenea comportament nu este agreat pe site-ul nostru si ne rezervam dreptul de a ne alege utilizatorii.
  Putem acorda unele bonusuri in regim preferential. Bonusul poate fi oricand anulat in cazul in care noi consideram acest lucru. ( poze false, limbaj neconventional in cadrul site-ului - chat, forum, mesaje etc)
  Fiecarui cont ii este atribuita o perioada de valabilitate cu care acesta poate fi prelungit prin trimiterea unui SMS. Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta perioada individual, pentru fiecare cont, in cazul in care consideram ca utilizatorul nu corespunde conditiilor impuse de prezentul document. Publicitatea, reclama sau orice alte mijloace de promovare catre alte site-uri, atrage dupa sine anularea beneficiilor oferite de noi, sau chiar desfiintarea contului.
  Deschiderea de conturi multiple, atrage de asemenea, desfiintarea acestora.
  patimi.ro nu se face responsabila de profilele false si nu va da curs cererilor de stergere a acestora. Singurele motive pentru care se vor lua astfel de masuri sunt enumerate mai sus.
  Toate informatiile care te pot identifica - nume, adresa, adresa de email etc. precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

  Accesul pe site este absolut gratuit. Dar pentru utilizarea functiilor de
  a avea acces la functia Potrivire de "Caracter".
  - a viziona pozele private (poze nud).
  - a avea prioritate la mesagerie.
  - a beneficia de promotiile frecvente oferite membrilor premium
  - a putea posta comentarii la profile si la nudul zilei.
  - acces nelimitat la chat si chat privat.
  - a vota pozele membrilor preferati.
  este necesar sa faceti upgrade cont, prin trimiterea unui SMS cu suprataxa (3, 4 sau 6 euro pentru 30, 60 sau 100 zile acces nelimitat) sau prin plata prin card bancar (25 euro pentru acces nelimitat la toate functiile site-ului timp de 12 luni). Servicii de plata prin SMS respectiv card bancar sunt oferite de VOXLINE COMMUNICATION si GeCAD ePayment

 4. Contul si parola
  In formularul de inscriere ti se va cere sa alegi un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care:

  • poate creea confuzie;
  • poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup;
  • poate fi interpretat ca obscen;
  • contine adresa de e-mail, telefon.

  Iti poti anula contul oricand si din orice motiv si la randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil

  Contul tau este personalizat si securizat printr-un cod de activare si parola. Codul de activare iti va fi trimis dupa inscriere la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere. Daca ai completat o adresa de email falsa, nu vei primi codul de activare si nu vei putea accesa contul tau de pe patimi.ro

  Nu trebuie sa spui nimanui codul de activare, parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau.

  Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

  Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.


 5. Nota de informare privind protectia datelor personale
  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Eden Media International S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Utilizatorii despre ei. Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, servicii de consultanta de sanatate, servicii de reclama, marketing si publicitate.

  Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciului oferit de catre Administratorul Site-ului, acestea fiind necesare pentru oferirea Serviciului catre Utilizatori in conditii optime si de siguranta.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza pot fi dezvaluite de catre partenerii contractuali ai Administratorului Site-ului doar in masura stricit necesare pentru realizarea in conditii optime a serviciului oferit.

  Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre operator a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.

  In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

  Utilizatorii prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre operator a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate.

  Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

  Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

  Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, datata si semnata pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: Eden Media International S.R.L. J40/1595/2006 cu sediul in Str. Int. Crainicului, nr. 15, bl. Z14, ap. 23, sector 6, Bucuresti, cu mentiunea pentru Echipa patimi.ro, adresa de e-mail indicata la serviciul Contact al Site-ului.

  In cazul in care unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 6. Conduita online
  Devenind membru, esti de acord ca:

  Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
  Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
  Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
  Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
  Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
  Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
  Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
  Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
  Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
  Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
  Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
  Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
  Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
  Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.
 7. Continut

  patimi.ro defineste prin CONTINUT, toate fotografiile, textele, specificatiile si orice alta informatie care este gasita pe site-ul patimi.ro
  patimi.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimitere, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.
  CONTINUTUL site-lui este proprietatea patimi.ro si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al patimi.ro. Patimi.ro va refuza postarea, publicarea si afisarea materialelor pornografice. Acestea nu fac obiectul de activitate al site-ului si sunt strict interzise. Prin urmare, patimi.ro poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane.
  patimi.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment si poate modifica sau actualiza orice serviciu, sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil 
  Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa patimi.ro nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.

 8. Avertisment important
  Este posibil ca alti membri sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Serviciul de Asistenta Clienti nu este responsabil pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii.

  Echipa patimi.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea, patimi.ro are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest Acord. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul email-urilor private.

  patimi.ro nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele fraude produse din vina utilizatorului:

  utilizatorul este singurul raspunzator pentru pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la contul de pe patimi.ro. Patimi.ro nu poate fi facut raspunzator pentru prejudiciile produse ca urmare a divulgarii datelor de autentificare
  nesecurizarea mediului de lucru in timpul folosirii tranzactiei - folosirea unui calculator virusat sau pe care ruleaza aplicatii de tip spyware, keyloggers, alte categorii de virusi informatici
  folosirea platii prin sms sau card de catre o terta persoana
  patimi.ro nu garanteaza ca serviciul pentru care ati platit va fi disponibil imediat. Noi vom face tot posibilul pentru a asigura buna functionare a site-ului dar din diferite motive - probleme tehnice, probleme cu conexiunea la internet, un serviciu poate fi indisponibil pentru o perioada de timp. Din momentul remedierii eventualei probleme survenite, serviciul respectiv va fi furnizat pentru perioada contractata

 9. Politica Copyright
 10. Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului. In cazul fotografiilor introduse de tine la profilul tau pe site, prin prezentul acord accepti sa ne cedezi dreptul de copyright asupra lor. In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, te rugam sa ne informezi mentionand:
  • o descriere a materialului respectiv
  • unde poate fi gasit pe site
  • adresa, telefonul si adresa ta de e-mail

 11. Concursuri cu premii
  patimi.ro are active doua concursuri cu premii.
  Primul concurs este creat special pentru moderatorii site-ului, iar ce de-al doilea este disponibil pentru toti utilizatorii inregistrati pe site - denumiti membri. Primul concurs este intitulat generic "Tema zilei". Al doi-lea concurs este denumit "Impatimitul lunii".
  Ambele concursuri se incheie la sfarsitul fiecarei luni calendaristice, premiile urmand a se acorda castigatorilor in luna imediat urmatoare, cand incep urmatoarele concursuri.

  5.1 Valoarea premiilor
  Castigatorul concursului lunar "Impatimitul lunii" este premiat cu upgrade cont pentru un an de zile in valoare de 25 Euro + TVA

  5.2 Desfasurarea concursurilor
  In urma concursului lunar "Impatimitul lunii", castigatorul va fi desemnat in functie de numarul obiectelor postate pe profilele celorlalti membri, obiecte denumite "imagini patimase" si "imagini impatimite". Aceste imagini vor fi disponibile fiecarui membru in urma fiecarui upgrade cont, in functie de valoarea acestuia.
  Astfel, cei care opteaza pentru upgrade cont "30 Zile Acces nelimitat" vor primi cate un obiect din fiecare categorie, cei care aleg "60 Zile Acces nelimitat" vor primi cate doua obiecte din fiecare categorie si cei care prefera varianta "12 LUNI Acces nelimitat" vor primi cate 10 obiecte din fiecare categorie.
  "Imaginile patimase" reprezinta calificative ce pot fi postate pe oricare profil. Ele vor fi postate in funtie de preferintele celui care detine aceste obiecte, in masura in care le are.
  "Imaginile impatimite" simbolizeaza ganduri, emotii sau sentimente care pot fi postate de fiecare membru, unuia sau mai multor membri care fac parte din grupul sau de "prieteni" alesi pe site. Ele vor fi postate in funtie de preferintele celui care detine aceste obiecte, in masura in care le are. Castigatorul acestui concurs va fi premiat cu upgrade cont pentru un an de zile in valoare de 25 Euro + TVA.


  5.3 Mentiuni
  In cazul in care unul dintre castigatorii concursurilor isi va dezactiva contul pana la data acordarii premiului si acesta nu va mai figura activ pe site, premiul va fi acordat urmatorului impatimit - in cazul concursului "Impatimitul lunii".
 12. Drepturi

  patimi.ro isi rezerva urmatoarele drepturi:
  - de a nu returna banii sau a face refund clientilor site-ului deoarece se considerea ca acestia au avut deja acces la serviciile cu plata 
  - de a face frecvent inbunatatiri si revizuiri asupra site-ului. In acest timp, site-ul nu este functional sau functioneaza partial. Vizitatorii vor fi anuntati numai daca perioada de service este mai mare de 24h
  - de a refuza pozele utilizatorilor daca acestea nu fac dovada realitatii lor. Refuzarea repetata a acelorasi poze atrage dupa sine retragerea dreptului de postare a pozelor la profil
  - de a nu face modificari asupra profilelor la cerere. Acestea pot fi facute doar de catre utilizatori
  - de a trimite notificari membrilor site-ului
  - de a nu se face responsabila de setarile browserelor care nu permit logarea pe site
  - de anulare a facilitatilor oferite la inscriere, in cazul in care utilizarea serviciilor oferite de site nu este conforma cu acest regulament
  - de anulare pe perioada nedeterminata a accesului pe chat sau alte sectiuni a utilizatorilor care folosesc un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului  
 13. Drepturile si obligatiile vizitatorilor

  Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea. Eden Media International, prin site-ul patimi.ro, nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise de catre utilizatori.
  De asemenea utilizatorul se obliga sa respecte urmatoarele cerinte, necesare pentru buna desfasurare a serviciilor:
  - sa nu foloseasca un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja utilizatorii site-ului
  - sa nu foloseasca mai multe conturi/profile
  - sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam)  

 14. Reclamatii
  Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail office@patimi.ro
 15. Despagubiri

  patimi.ro nu se face responsabila de neregulile serviciilor partenerilor sai ( VOXLINE COMMUNICATION si GeCAD ePayment ). Orice reclamatie referitoare la aceste servicii se va face direct catre acestia, folosind datele de contact furnizate de noi
  patimi.ro isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul patimi.ro de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli  
 16. Publicitate si promotii

  patimi.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de patimi.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului
  patimi.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate pe site, altele decat cele organizate strict de patimi.ro
  patimi.ro nu se face responsabil de promotiile anulate. Acestea sunt valide numai prin link-urile oferite de noi si in zilele in care acestea sunt trimise  
 17. Acord

  Conform legilor române, încalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune
  Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul site-ului patimi.ro.
  Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala echipei patimi.ro
Quick Search
I am
Searching
Country
Location
City
Between and
Relashionship
Photo only
Online only (now 119 members)


Nude of the day


Statistics
Members: 51763
Photos: 70796
Messages: 453965
Online Members: 119
Visitors: 10088
On Chat Room: 0
Matrimoniale Corabia OltMatrimoniale Onesti BacauMatrimoniale Horezu ValceaMatrimoniale Ploiesti PrahovaMatrimoniale Codlea BrasovMatrimoniale Alexandria TeleormanMatrimoniale Statele UniteMatrimoniale Sighisoara MuresMatrimoniale Fetesti IalomitaMatrimoniale Babadag Tulcea
  Online:10088 visitors (119 members- view online list)
This dating, friends, relationships site content is protected by intellectual property laws! All rights reserved. © 2007 PATIMI.RO
0.017